Кулінарія
в виде галереив виде списка
Книга Організація обслуговування в підприємствах громадського харчування. 5-11-000163-4485 ₴Готово до відправки
Книга Management of Food And Beverage Operations / Управління продуктами харчування та напоями 978-0-86612-268-91 390 ₴В наявності



Кенгіс Р. П., Мархель П. С. Домашнє приготування тортів, тістечок, печива, пряників, пирогів. б/у700 ₴Готово до відправки
Збірник рецептур страв і кулінарних виробів, А. І. Здрабнів, В. А. Циганенко Б/У980 ₴Готово до відправки
Збірник рецептур борошняних, кондитерських і булочних виробів для підприємств громадського харчування Б/У1 150 ₴Готово до відправки
Посібник з лікувального харчування для дієтсестерів і кухарів Смолянський Б. Л., Абрамова Ж. І. Б/У650 ₴Готово до відправки







Збірник рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств громадського харчування Б/К1 350 ₴Готово до відправки
Книга Правила безпеки для спиртового та лікеро-горілчаного виробництва б/у1 290 ₴Готово до відправки
