
Старовойт Л. Я. - Кулінарія б/у
280 ₴
- В наявності
- +380 (99) 130-99-64Світлана
У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини за другою колонкою «Сборника рецептур блюд и кулинарньїх изделий для предприятий обшественного питання» (М., 1982), «Рецептури і технології приготування-страв української кухні» (К-, 1968).
Дляучнів професійно-технічних училищ. Можебути корисним при домашньому приготуванні їжі.
київ вища школа 1992
272 стор.
Основні | |
---|---|
Стан | Вживані |
Основні атрибути | |
Тематика | Кулінарія |
- Ціна: 280 ₴