
Збірник технологічних карт на страви та кулінарні вироби для закладів ресторанного господарства
3 600 ₴
- Немає в наявності
- +380 (99) 130-99-64Світлана
Палітурка: твердий Формат: 170х240мм рік випуску: 2012 Кількість сторінок: 1248 ISBN: 978-966-97049-6-2
Білява А. М. Збірник технологічних карт на страви та кулінарні вироби для закладів ресторанного господарства:
Ця книга відповідає чинному «Збірнику рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств громадського харчування» (застосунок Міністерства торгівлі СРСР No 310 від 12.12.80г.) і є нормативним документом для закладів ресторанного господарства (колишні підприємств громадського харчування) всіх форм власності. У ній наводяться норми вкладання сировини в страви та описується технологія їх приготування. Містяться технологічні вимоги, що пред'являються до сировини, що входить до складу страв, вироблення кулінарної продукції, її класифікації, а також до реалізації, приймання, зберігання та транспортування (між державним стандартом) страв. Призначена для практичних працівників закладів ресторанного господарства: кухарів, менеджерів, керівників, бухгалтерів та інших. Буде корисна для учнів коледжів, техністів, профтехучилів, навчальних комбінатів та інших навчальних закладів, що займаються підготовкою фахівців для роботи в закладах ресторанного господарства. Може бути джерелом знань із кулінарної майстерності для кожної родини.
тиражем 500
- Ціна: 3 600 ₴