
Довідник фахівця харчових виробництв: у 2 книгах
1 900 ₴/комплект
- Готово до відправки
+380 (97) 268-16-20
менеджер- +380 (99) 130-99-64Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Довідник фахівця харчових виробництв: у 2 кн. — Кн. 1: Механіка; Кн. 2: Теплофізичні процеси. Енергозбереження. — [Місце видання Київ]: [Видавництво АртЕк], [2001 - 2003 рік].
304 +432 стор.
Книги в дуже хорошому стані, але є автограф автора на кожному з томів
Двотомний довідник містить систематизовані відомості з механіки, теплофізики та енергозбереження в харчовій промисловості. Розглянуто принципи роботи та розрахунки механічного обладнання, основи теплопередачі та масообміну, технологічні процеси термічної обробки харчових продуктів. Значна увага приділена сучасним методам підвищення ефективності виробництва та раціонального використання енергоресурсів.
Призначення: для інженерів, технологів, вчених і студентів харчових і переробних спеціальностей, а також для фахівців, що займаються експлуатацією та модернізацією обладнання харчових виробництв.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Стан | Вживані |
| Рік випуску | 2003 |
| Кількість сторінок | 736 шт. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 900 ₴/комплект






