Продавець Буксукар розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1050 відгуків
+380 (97) 268-16-20
+380 (99) 130-99-64
Буксукар
Кошик

Довідник фахівця харчових виробництв: у 2 книгах

1 900 ₴/комплект

  • Готово до відправки
Довідник фахівця харчових виробництв: у 2 книгах
Довідник фахівця харчових виробництв: у 2 книгахГотово до відправки
1 900 ₴/комплект
+380 (97) 268-16-20
менеджер
  • +380 (99) 130-99-64
    Світлана
+380 (97) 268-16-20
менеджер
  • +380 (99) 130-99-64
    Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Довідник фахівця харчових виробництв: у 2 кн. — Кн. 1: Механіка; Кн. 2: Теплофізичні процеси. Енергозбереження. — [Місце видання Київ]: [Видавництво АртЕк], [2001 - 2003 рік].

304 +432 стор.

 

Книги в дуже хорошому стані, але є автограф автора на кожному з томів

 

Двотомний довідник містить систематизовані відомості з механіки, теплофізики та енергозбереження в харчовій промисловості. Розглянуто принципи роботи та розрахунки механічного обладнання, основи теплопередачі та масообміну, технологічні процеси термічної обробки харчових продуктів. Значна увага приділена сучасним методам підвищення ефективності виробництва та раціонального використання енергоресурсів.

 

Призначення: для інженерів, технологів, вчених і студентів харчових і переробних спеціальностей, а також для фахівців, що займаються експлуатацією та модернізацією обладнання харчових виробництв.

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
СтанВживані
Рік випуску2003
Кількість сторінок736 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 900 ₴/комплект