
Кулінарія та організація виробництва дитячого харчування. Підручник
580 ₴
- Готово до відправки
+380 (97) 268-16-20
менеджер- +380 (99) 130-99-64Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Татарська Л.Л., Бутейкіс Н.Г. Кулінарія та організація виробництва дитячого харчування. Підручник для середніх професійно-технічних училищ. М. Вища школа. 1981 г. 336 с., іл. Тверда палітурка, Звичайний формат.
У першому розділі підручника розглядаються процеси первинної обробки сировини, технологія приготування напівфабрикатів, холодних, перших і других страв дитячого харчування, у тому числі для дітей першого року життя. У другому розділі підручника викладаються питання раціональної організації виробництва харчоблоку дитячих закладів, приділяється увага роботі кожної виробничої дільниці, її обладнанню, охороні праці та техніці безпеки. Підручник призначений для учнів середніх профтехучилищ, які готують кухарів дитячого харчування, і може бути використаний при професійному навчанні робітників на виробництві.
Стан: дуже добрий
Характеристики
Основні | |
---|---|
Мова видання | Російська |
Вид палітурки | Твердий |
Тип поверхні паперу | Матова |
Кількість сторінок | 336 |
Рік видання | 1981 |
Стан | Вживані |
Інформація для замовлення
- Ціна: 580 ₴