
Доцяк, В. С. - Українська кухня: технологія приготування страв б/у
980 ₴
- В наявності
+380 (97) 268-16-20
менеджер- +380 (99) 130-99-64Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Доцяк, В. С.
Українська кухня: технологія приготування страв : Підручник / В. С. Доцяк. – Київ : Вища шк., 1995. – 550 с. : ил. . – На укр. яз. – ISBN 5-11-004213-6.
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса птиці, описано значення їх у харчувавнні людини.
Букіністичне видання
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Вживані |
Інформація для замовлення
- Ціна: 980 ₴