Збірник рецептур страв і кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування Будівенків Б/У
900 ₴
- В наявності
+380 (97) 268-16-20
менеджер- +380 (99) 130-99-64Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Збірник рецептур страв і кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування Будівенків А.І. А.С.К. 1998
656 стор.
Мова російська
Збірник рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств громадського харчування розроблений НІОпом (научно-дослідним інститутом громадського харчування), фахівцями та практичними працівниками галузі. справжній збірник містить розділи: холодні страви, супи; страви з картоплі, овочів і грибів; страви з круп; страви з макаронних виробів; страви з яєць; страви з сиру; страви з риби, морепродуктів і раків; страви з м'яса та м'ясних продуктів; страви із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика; гарніри; соуси; солодкі страви; напої; коктейлі; борошняні вироби; українські національні страви. Для підприємств громадського харчування.
Букіністське видання
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Вживані |
Інформація для замовлення
- Ціна: 900 ₴