Збірник рецептур страв і кулінарних виробів, А. І. Здрабнів, В. А. Циганенко Б/У
980 ₴
- В наявності
+380 (97) 268-16-20
менеджер- +380 (99) 130-99-64Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
680 стор. 2009 рік видання, палітурка: тверда
Збірник рецептур страв і кулінарних виробу для підприємств громадського харчування розроблений Науково-дослідним інститутом громадського харчування, фахівцями та практичними працівниками галузі. Справжній збірник містить розділи: холольні страви; супи; страви з картоплі, овочів і грибів; страви з круп; страви з макаронних виробів; страви з яєць; страви з сиру: страви з риби, морепродуктів і раків; страви з м'яса та м'ясних продуктів; страви з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика; гарніри; соуси; солодкі страви: напої; коктейлі; борошняні вироби. Для підприємств громадського харчування.
книга букіністична стан гарний
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Вживані |
Інформація для замовлення
- Ціна: 980 ₴