Продавець Буксукар розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
746 відгуків
+380 (97) 268-16-20
+380 (99) 130-99-64
Буксукар
Кошик

Маляво, А. Технологія приготування холодних страв, закусок, борошняних і кондитерських виробів

355 

  • В наявності
  • Код: 5-11-001812-Х
Маляво, А. Технологія приготування холодних страв, закусок, борошняних і кондитерських виробів
Маляво, А. Технологія приготування холодних страв, закусок, борошняних і кондитерських виробівВ наявності
355 
+380 (97) 268-16-20
менеджер
  • +380 (99) 130-99-64
    Світлана
+380 (97) 268-16-20
менеджер
  • +380 (99) 130-99-64
    Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Технологія холодних страв, закусок, борошняних і кондитерських виробів [Текст]: [Альбом]/А.А. Малявко. - К. : Выща шк., 1990. - 207 с. : ил. - ISBN 5-11-001812-X 

Характеристики
Користувацькі характеристики
Типдруковане видання
Тематикакулінарія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 355 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner