
Маляво, А. Технологія приготування холодних страв, закусок, борошняних і кондитерських виробів
355 ₴
- В наявності
- Код: 5-11-001812-Х
+380 (97) 268-16-20
менеджер- +380 (99) 130-99-64Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Технологія холодних страв, закусок, борошняних і кондитерських виробів [Текст]: [Альбом]/А.А. Малявко. - К. : Выща шк., 1990. - 207 с. : ил. - ISBN 5-11-001812-X
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип | друковане видання |
Тематика | кулінарія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 355 ₴