Продавець Буксукар розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
715 відгуків
+380 (97) 268-16-20
+380 (99) 130-99-64
Буксукар
Кошик

Книга Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення б/у

2 200 

  • Готово до відправки
  • Код: 978-966-629-587-6
Книга Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення б/у
Книга Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення б/уГотово до відправки
2 200 
+380 (97) 268-16-20
менеджер
  • +380 (99) 130-99-64
    Світлана
+380 (97) 268-16-20
менеджер
  • +380 (99) 130-99-64
    Світлана
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко та ін. ; за ред. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — 2-ге вид., перероб. і доп. — К. : КНТЕУ, 2013. — 772 с. — ISBN 978-966-629-587-6

     «Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення» містить єдині вимоги до сировини, готової продукції, правила оформлення і подачі страв та напоїв і визначає витрати продуктів при приготуванні страв. У збірнику наведено технологію приготування страв оздоровчого призначення на основі використання висівок пшеничних, пектину, вітамінізованої олії, соєвої пасти, зернопродуктів ЄСО, альгінату натрію, еламіну, ламінарії, зостери, спіруліни, фукусу, цистозіри, карагінану. кріопорошків, зародків пшениці і кукурудзи, розторопші плямистої, екстрактів стевії, інуліну, чорного харчового альбуміну.

     Призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», викладачів, науковців, інженерів-технологів, рестораторів, шеф-кухарів закладів ресторанного господарства та харчової промисловості.

стан книги чудовий

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вид палітуркиТвердий
Мова виданняУкраїнська
СтанВживані
Користувальницькі характеристики
Тематикакулінарія
Типдруковане видання
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner