Корзина
10 отзывов
Контакты
Буксукар
+380991309964
+380961796454
Геннадий
УкраинаКиев

Managing Bar and Beverage Operations.

Managing Bar and Beverage Operations.
Managing Bar and Beverage Operations., фото 2
  • В наличии
  • Код: 978-0-86612-113-2

550 грн.

Managing Bar and Beverage Operations.
550 грн.
В наличииManaging Bar and Beverage Operations.
Купить
+380991309964
  • +380961796454
Купить
+380991309964
  • +380961796454
  • График работы
  • Адрес и контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности

     Автор:
Майкл Гарві, Хезер Dismore, Андрій Григорович Dismore
     Кількість Сторінок:
384
      Палітурка:
М'яка

      Millions of Americans dream of owning and running their own restaurant because they want to be their own boss, because their cooking always draws raves, or just because they love food. Running a Restaurant For Dummies covers every aspect of getting started for wannabe restaurateurs. From setting up a business plan and finding financing, to designing a menu and dining room, you'll find all the advice you need to start and run a successful restaurant. Even if you don't know anything about cooking or running a business, you might still have a great idea for a restaurant and this handy guide will show you how to make your dream a reality.

      If you already own a restaurant, but want to see it do better, Running a Restaurant For Dummies offers unbeatable tips and advice of bringing in hungry customers. From start to finish, you'll learn everything you need to know to succeed: * Put your ideas on paper with a realistic business plan * Attract investors to help get the business off the ground * Be totally prepared for your grand opening * Make sure your business is legal and above board * Hire and train a great staff * Develop a delicious menu If you're looking for expert guidance from people in the know, then Running a Restaurant For Dummies is the only book you need. Written by Michael Garvey, co-owner of the famous Oyster Bar at Grand Central, with help from writer Heather Dismore and chef Andy Dismore, this book covers all the bases, from balancing the books to training staff and much more: * Designing and theme and a concept * Taking over an existing restaurant or buying into a franchise * Stocking and operating a bar * Working with partners and other investors * Choose a perfect location * Hiring and training an excellent staff * Pricing menu items * Designing the interior of the restaurant * Purchasing and managing supplies * Marketing your restaurant to customers If you're looking for a new career as a restaurateur, or you need new ideas for your struggling restaurant, Running a Restaurant For Dummies offers expert advice in a fun, friendly format. Packed with practical advice and expert wisdom on every aspect of the food service business, this guide is all you need to get cooking.

     Мільйони американців мрію і працює свій власний ресторан, тому що вони хочуть бути їх власним босом, так як їх приготування завжди малює марить, або просто тому, що вони люблять їжу. Працює Ресторан для чайників охоплює всі аспекти приступаючи до роботи для наслідувач рестораторів. Від створення бізнес-плану та пошук фінансування, розробка меню їдальні, ви знайдете всі поради вам потрібно, щоб почати і запустити успішний ресторан. Навіть якщо ви нічого не знаєте про кулінарії або веденні бізнесу, ви, можливо, ще є відмінна ідея для ресторану і це зручне керівництво пояснить вам, як зробити вашу мрію реальністю.

     Якщо у вас вже є ресторан, але хочуть бачити її кращою, працює Ресторан для чайників пропонує найвигідніші поради та рекомендації про залучення в голодних клієнтів. Від початку до кінця, ви дізнаєтеся все, що потрібно знати, щоб досягти успіху: * викласти свої ідеї на папері з реалістичними бізнес-план * залучення інвесторів, щоб допомогти вам справу з мертвої точки * бути повністю готовий до урочистого відкриття * переконайтеся, що ваш бізнес є законним і * наймати і навчати персонал * створювати вишукане меню якщо ви шукаєте експерт керівництвом знаючі люди, потім працює Ресторан для чайників-це єдина книга, яку вам потрібно. Автор Майкл Гарві, співвласник знаменитий Устричний бар на Центральному вокзалі, з допомогою від письменника Хізер Dismore і шеф-кухар Енді Dismore, ця книга охоплює всі основи, від балансування книг для навчання персоналу і багато чого іншого: * Проектування і тема і концепція * зважаючи на існуючий ресторан або купівля франшизи * панчіх і роботи бару * Робота з партнерами та іншими інвесторами * вибрати ідеальне місце * наймати і навчати персонал * Ціноутворення меню * дизайн інтер'єру ресторану * Закупівлі та управління поставками * Маркетинг ваш ресторан для клієнтів, якщо ви шукаєте нову кар'єру в якості ресторатора, або вам потрібні нові ідеї для вашого борються ресторан, Ресторан для чайників надає експертні консультації в задоволення, Формат дружніх. Упаковані з практичними порадами і експерт мудрість на кожен аспект продовольчої бізнес-послуги, це керівництво все, що вам потрібно зробити приготування.

Характеристики
Основные атрибуты
Страна производительРоссия
Язык изданияРусский
Вид переплетаМягкий
Дополнительные характеристики
Тематикаторговля
Типпечатное издание
Информация для заказа
  • Цена: 550 грн.